Beste bezoeker. Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf. Door grote drukte hebben wij helaas de limiet van onze capaciteit bereikt en zijn wij tot nader order genoodzaakt een offerte stop in te lassen. Excuses voor het ongemak en hopend op uw begrip.

Over ons

Den Heijer Vochtwering is een erkend bedrijf welke ingeschreven staat bij de Noa.
Dit houdt voor u als consument in, dat al onze werkzaamheden onder de Noa afbouw garantie vallen.
Alle werken worden uitgevoerd door kundig en gediplomeerd personeel.

 

Over ons bedrijf:

De oorsprong van ons bedrijf bevindt zich in 1945 na de oorlog is opa het bedrijf begonnen als stukadoorsbedrijf. Van specifieke vochtproblemen verhelpen was toen nog geen sprake. Wellicht een leuk ‘weetje’ het stukadoorsbedrijf bestaat nog steeds www.denheijerstukadoors.nl

Senior heeft het bedrijf hierna voortgezet en ruim 30 jaar leiding gegeven tot 2006. In deze periode werd ons vaak gevraagd of er wellicht wat ‘aan dat vervelende vochtprobleem’ gedaan kon worden. Destijds bestonden er nog geen bedrijven of specifieke materialen welke volledig gericht waren op vocht problemen. Dit werk werd vaak bij de aannemer of de stukadoor neergelegd.

Vanaf eind jaren “80 kwamen de eerste materialen op de markt waarmee (optrekkend) vocht specifiek en effectief bestreden kon worden. Omdat er al veel vraag was naar oplossingen werd hier logischerwijs op ingehaakt en konden wij onze klanten nog beter helpen en voorzien in de behoefte aan een droge woning.

Vanaf 1998 is de derde generatie het bedrijf ingestapt. Door persoonlijke interesse heeft deze het vochtwerend behandelen van allerlei oppervlakken naar een hoger niveau getild met als kroon op het werk, het verkregen dealerschap van de firma Köster afdichtingssystemen. Deze firma is internationaal actief en heeft zich specifiek toegelegd op het ontwikkelen- en produceren van hoogwaardige materialen en benodigdheden om elk vochtprobleem te bestrijden en te verhelpen. De bundeling van kennis en hoogwaardige laboratoria van de firma Köster en de praktijk ervaring van Den Heijer Vochtwering bleek een schot in de roos. De meest gecompliceerde problemen kunnen opgelost en verholpen worden.

Om een correcte aanpak van het vochtprobleem te garanderen komen we graag bij u kijken en doen we ter plaatse een gratis onderzoek. Wanneer u dit wenst kan hierna een offerte opgesteld worden om uw probleem te verhelpen.

U kunt bij ons terecht voor een kleine lekkage tot aan het saneren van een volledige kelder of andere ruimte zodat u weer vochtvrij kunt genieten van uw woning of gebouw.

 

Heeft u een vochtprobleem maar u kunt deze niet plaatsen of terug vinden op de website?

Bel dan gerust wij proberen dan z.s.m. een (kosteloze) afspraak met u in te plannen om het probleem te onderzoeken.
Wanneer er meerdere mogelijkheden zijn om het probleem te verhelpen wordt dit uitgebreid met u besproken zodat u inzage krijgt in deze soms toch lastige materie. Wanneer u tijdens of na het bezoek vragen heeft nemen we alle tijd om deze te beantwoorden. Wij vinden het prettig wanneer u begrijpt wat er aan de hand is en waarom een bepaalde oplossing aangeboden wordt.