Beste bezoeker. Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf. Door grote drukte hebben wij helaas de limiet van onze capaciteit bereikt en zijn wij tot nader order genoodzaakt een offerte stop in te lassen. Excuses voor het ongemak en hopend op uw begrip.

Wat doen wij

Wij zijn een bedrijf welke volledig gericht is op het voorkomen- en verhelpen van vochtproblemen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Als voorbeeld nemen we optrekkend vocht. Dit is een erg vervelend probleem welke bij veel mensen al jaren aanwezig is voordat er actie ondernomen wordt. Wij zien vaak dat er toch stille hoop leeft dat het allemaal wel meevalt en vanzelf weer overgaat. Helaas is het een feit dat wanneer onbehandeld het probleem alleen maar erger wordt en meer schade zal veroorzaken naarmate de tijd verstrijkt.

Voordat een probleem als optrekkend vocht door ons behandeld wordt, worden er metingen en wanneer nodig testen gedaan. Tijdens dit onderzoek worden er aan u verschillende vragen gesteld. Aan het eind van het onderzoek is vaak al een goed beeld te vormen van de oorzaak, gevolg en de ernst van het probleem. Wanneer wij toch nog vraagtekens hebben na dit onderzoek wordt eventueel aanvullend warmtebeeldcamera onderzoek gedaan of worden er monsters genomen welke opgestuurd worden naar het lab.

Wanneer we 100% zeker zijn van de oorzaak en hoe het probleem het beste te verhelpen leggen we u uitgebreid de werking van het aanbevolen systeem uit en waarom we voor dit systeem kiezen. Aansluitend op het onderzoek wordt er voor u een offerte opgesteld om de problemen te verhelpen. Het onderzoek en de offerte zijn volledig kosteloos en geheel vrijblijvend.

Ongetwijfeld heeft u vragen tijdens het onderzoek of naar aanleiding van de offerte. We nemen graag alle tijd om uw vragen te beantwoorden zodat u met een gerust hart het probleem kunt laten oplossen.

 

Geeft het veel overlast?

Een vraag die we nog wel is krijgen. Om kort te zijn dit wisselt en  is afhankelijk van het soort vochtprobleem. Logischerwijs heeft u minder- of geen last van de werkzaamheden wanneer wij niet in de woongedeelten van uw huis aan het werk zijn. Wanneer het probleem zich in de woonkamer bevind kan het best wat overlast geven. We proberen de overlast zoveel mogelijk te verzachten door met u mee te denken over waar er begonnen wordt, hoe lang het duurt en u zolang als mogelijk de woonkamer te laten gebruiken. Voordat er begonnen wordt, worden de vloeren en wanneer nodig uw meubels afgedekt. Moet er buiten gewerkt worden dan heeft u in veel gevallen geen, of amper overlast en hoeft u vaak niet eens aanwezig te zijn.

 

Doen jullie alles zelf?

Ja alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Van eventueel sloopwerk tot de eindafwerking. Zo heeft u één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke, dit werkt wel zo prettig.

 

Zijn er vochtproblemen die jullie niet kunnen verhelpen?

Nee. Elk vocht gerelateerd probleem is te verhelpen. Het is wel zo dat sommige problemen makkelijker te verhelpen zijn dan andere en hierdoor logischerwijs meer of minder tijd in beslag nemen.

 

Voor wie werken jullie?

Wij werken voor iedereen van particulieren tot vve`s, aannemers, woningbouwverenigingen en hopelijk ook voor u.