Beste bezoeker. Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf. Door grote drukte hebben wij helaas de limiet van onze capaciteit bereikt en zijn wij tot nader order genoodzaakt een offerte stop in te lassen. Excuses voor het ongemak en hopend op uw begrip.

Haaglanden - Den Haag

Optrekkend vocht Den Haag

Optrekkend vocht in woningen in, en rondom den Haag is een veel voorkomend probleem. We zien vooral bij de wat oudere huizen en gebouwen een stijgende lijn in het aantal klachten welke wij dagelijks ontvangen over vochtproblemen in den Haag. Door de vele bebouwing in de binnenstad is de overlast vooral rondom het centrum aanzienlijk.

 

Vochtwering in Den Haag nodig?

Den Heijer Vochtwering is door het grote aantal klachten rondom optrekkend vocht veel actief in den Haag en omstreken. Natuurlijk bestaan de werkzaamheden niet alleen uit het bestrijden van optrekkend vocht. Ook doorslaand vocht in oude gevels en het behandelen van de vele kelders met vocht problemen in den Haag behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

 

Wat bieden wij u als vocht specialist?

Ons bedrijf is inmiddels meer dan 30jaar actief in de regio Den Haag wanneer het om optrekkend vocht of andere vochtproblemen gaat. Onze klanten hechten waarde aan klantgericht werken, waarbij het leveren van vakwerk en natuurlijk een droge woning voorop staat.

Mede hierom zijn wij lid van de NOA. Wij willen benadrukken dat wij ons als vochtwering specialist in Den Haag willen onderscheiden en een verschil willen maken door duidelijk te zijn, heldere offerte`s aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. U kunt van ons verwachten dat wij ons vak verstaan en beschaafd personeel in dienst hebben zodat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt. Wij hopen dan ook op een fijne samenwerking en ook voor u het vocht probleem te verhelpen in- of aan uw woning in Den Haag.