Beste bezoeker vanwege de bouwvak zijn wij gesloten tot maandag 30 augustus. Hierna zijn wij u weer graag van dienst. Wij hopen op uw begrip en wensen u een mooie zomer.

Bollenstreek - Katwijk

Optrekkend vocht Katwijk.

Heeft u last van optrekkend of doorslaand vocht in Katwijk? De duinen waarop de woningen in Katwijk gebouwd zijn beschikken over vele grondwater wellen. Wanneer uw woning op een wel gebouwd is, is de kans groot dat u last van vochtproblemen heeft groot.

Vochtwering Katwijk.

Wanneer u vochtproblemen ervaart in Katwijk nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. In de verschillende kustplaatsen zijn er door ons veel problemen opgelost. Van soutsanering op authentieke gevels tot het injecteren van parkeergarage`s. U kunt bij ons terecht met kleine- en grote vocht problemen.

Wat bieden wij u als expert in Vochtwering?

Ons bedrijf is ruim 30 jaar actief in Katwijk. Onze klanten hechten waarde aan ouderwetse klant vriendelijkheid, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens eis voorop staat.

Om te benadrukken dat wij ons als vochtwering specialist willen onderscheiden in Katwijk zijn wij lid van de NOA. We willen een verschil maken door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. Ons personeel is ervaren en professioneel zodat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt. Wij hopen op een fijne samenwerking en ook voor u het optrekkend vocht of ander vochtprobleem in of aan uw woning in Katwijk op te lossen.