Beste bezoeker. Wegens overweldigende drukte kunnen wij helaas geen onderzoeken of afspraken meer inplannen tot maandag 20 maart. Uiteraard beantwoorden wij nog steeds graag uw vragen. Hopend op uw begrip en een vriendelijke groet.

Bollenstreek - Noordwijkerhout

Optrekkend vocht in Noordwijkerhout?

Heeft u last van optrekkend of doorslaand vocht in Noordwijkerhout? De duinen en kleivelden waarop de woningen in Noordwijkerhout gebouwd zijn beschikken over vele grondwater wellen. Wanneer uw woning op een wel gebouwd is, is de kans dat u last van vochtproblemen heeft groot.

Vochtwering Noordwijkerhout.

Wanneer u vochtproblemen ervaart in Noordwijkerhout nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. In de verschillende bad- en aangrenzende plaatsen zijn er door ons veel problemen opgelost. Van soutsanering op authentieke gevels tot het injecteren van parkeergarage`s en kelders. U kunt bij ons terecht met kleine- en grote vocht problemen.

Wat bieden wij u als expert in Vochtwering?

Ons bedrijf is ruim 30 jaar actief in Noordwijkerhout. Onze klanten hechten waarde aan ouderwetse klant vriendelijkheid, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens eis voorop staat.

Om te benadrukken dat wij ons als vochtwering specialist willen onderscheiden in Noordwijkerhout zijn wij lid van de NOA. We willen een verschil maken door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. Ons personeel is ervaren en professioneel zodat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt. Wij hopen op een fijne samenwerking en ook voor u het optrekkend vocht of ander vochtprobleem in- of aan uw woning in Noordwijkerhout op te lossen.