Beste bezoeker. Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf. Door grote drukte hebben wij helaas de limiet van onze capaciteit bereikt en zijn wij tot nader order genoodzaakt een offerte stop in te lassen. Excuses voor het ongemak en hopend op uw begrip.

Haaglanden - Nootdorp

Optrekkend vocht Pijnacker – Nootdorp

Pijnacker-Nootdorp is opgedeeld in een oud en een nieuw gedeelte. Vooral de eigenaren van de wat oudere woningen kloppen regelmatig bij ons aan de deur om naar een vochtprobleem te laten kijken. We doen ter plaatse een onderzoek om het vochtprobleem te lokaliseren waarna het probleem en de verschillende mogelijkheden uitgebreid aan u worden uitgelegd

Vochtwering in Pijnacker – Nootdorp nodig?

Heeft u vragen of problemen met vocht dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie en een kosteloos professioneel advies. U kunt ons bereiken via de email, u kunt ons bellen of online het contact formulier invullen.

Wat bieden wij u als vocht specialist?

U kunt bij ons terecht voor kleine en grote vochtproblemen. Ook wanneer u alleen vragen heeft nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij hechten waarde aan klantgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens wens voorop staat.

Wij zijn lid van de  NOA waarmee we willen benadrukken dat wij ons als vochtweringbedrijf in Pijnacker-Nootdorp willen onderscheiden en een verschil willen maken. Wij zijn duidelijk, bieden heldere offertes aan, geven garantie op al ons werk en luisteren naar u als klant. Wij hopen op een fijne samenwerking en ook voor u het vochtprobleem op te lossen in- of aan uw woning in Pijnacker – Nootdorp.