Beste bezoeker. Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf. Door grote drukte hebben wij helaas de limiet van onze capaciteit bereikt en zijn wij tot nader order genoodzaakt een offerte stop in te lassen. Excuses voor het ongemak en hopend op uw begrip.

Vlietstreek - Oegstgeest

Optrekkend vocht in Oegstgeest.

In Oegstgeest behandelen wij regelmatig diverse vormen van overlast door vocht. Van optrekkend vocht tot drukkend water in de kelder of trapkasten. Oegstgeest is voor ons al jaren bekend terrein gezien de vele woningen die problemen ondervinden door een vocht probleem.

Heeft u een woning in Oegstgeest en bent u benieuwd waar uw vochtprobleem vandaan komt? Den Heijer Vochtwering komt graag bij u kijken en doet gratis onderzoek naar uw probleem.

Vocht specialist in Oegstgeest nodig?

U kunt het contact formulier invullen en zo uw vraag stellen. Of een vrijblijvende offerte aanvragen via de homepagina voor uw vocht probleem in Oegstgeest. Heeft u liever dat wij u direct telefonisch te woord staan dan is dit uiteraard geen probleem en nodigen wij u uit om ons te bellen.

Wat bieden wij u als deskundige in vochtproblemen?

Den Heijer Vochtwering is 30 jaar actief in- en rondom Oegstgeest en heeft vele woningen in Oegstgeest verlost van optrekkend vocht en gelijk soortige problemen. Wij vinden klantvriendelijk en gericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens wens voorop staat, van groot belang.

Wij zijn mede hierom lid van de NOA, wat benadrukt dat wij ons als vochtweringbedrijf in Oegstgeest willen onderscheiden. We willen een verschil maken voor onze klanten door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar al uw wensen. U kunt van ons verwachten dat wij ons vak verstaan en ervaren personeel in dienst hebben, zo trekt u de deur met een gerust hart achter u dicht. Wij hopen op een fijne samenwerking en ook voor u het vochtprobleem op te lossen in- of aan uw woning in Oegstgeest.