Beste bezoeker. Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf. Door grote drukte hebben wij helaas de limiet van onze capaciteit bereikt en zijn wij tot nader order genoodzaakt een offerte stop in te lassen. Excuses voor het ongemak en hopend op uw begrip.

Haaglanden - Rijswijk

Vochtwering in Rijswijk 

In Rijswijk lossen we op regelmatige basis vocht problemen op voor VVE’s. Uiteraard vergeten we de particulieren niet welke in bepaalde delen van Rijswijk veel overlast ondervinden van optrekkend vocht. De laatste jaren zien we een toename van optrekkend vocht in vooral de oudere woningen in Rijswijk.

Vocht specialist in Rijswijk nodig?

Den Heijer Vochtwering is er voor al voor uw vochtproblemen. We werken veel in de omgeving van en in Rijswijk. Indien u graag een afspraak op korte termijn wil of een kosteloze offerte, dan nodigen wij u uit om ons te bellen. We kunnen u vrijblijvend alle informatie geven die u wenst. U kunt ook het contact formulier gebruiken of een offerte aanvragen op de homepagina.

Wat bieden wij u als expert in Vocht?

Ons bedrijf is ruim 30 jaar actief in Rijswijk en heeft veel oudere woningen weer leefbaar gemaakt. Onze klanten hechten waarde aan klantgerichtheid, waarbij het leveren van vakwerk voor een scherpe concurrerende prijs voorop staat.

Mede daarom zijn wij lid van de NOA wat benadrukt dat wij ons als vochtweringsbedrijf in Rijswijk willen onderscheiden.  Ook willen wij verschil willen maken voor klanten door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar uw probleem.Wij bieden u professioneel en ervaren personeel zodat u de deur met een gerust hart achter zich dicht kan trekken.Wij hopen op een fijne samenwerking en ook bij u thuis in Rijswijk het vochtprobleem te verhelpen.