Beste bezoeker. Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf. Door grote drukte hebben wij helaas de limiet van onze capaciteit bereikt en zijn wij tot nader order genoodzaakt een offerte stop in te lassen. Excuses voor het ongemak en hopend op uw begrip.

Bollenstreek - Warmond

Vochtwering in Warmond

In Warmond verhelpen we regelmatig optrekkend vocht of andere vochtproblemen. Door de ligging van Warmond vlak tegen de Kagerplassen aan zien we hier optrekkend vocht in hogere concentratie`s dan omliggende plaatsen. Lekkende kelders, doorslaand vocht, optrekkend vocht, we zien het helaas allemaal in Warmond.

Vocht specialist in Warmond nodig?

Den Heijer Vochtwering is gespecialiseerd in alle voorkomende vochtproblemen. Wij werken veel in de omgeving van- en in Warmond. Indien u graag een afspraak op korte termijn wenst of een kosteloze offerte, dan nodigen wij u uit om ons te bellen. We kunnen u vrijblijvend alle informatie geven die u wenst. U kunt ook het contact formulier gebruiken of een offerte aanvragen op de homepagina.

Wat bieden wij u als expert in Vocht?

Ons bedrijf is ruim 30 jaar actief in Warmond en heeft vele woningen weer droog en leefbaar gemaakt. Onze klanten hechten waarde aan klantgerichtheid, waarbij het leveren van vakwerk voor een scherpe concurrerende prijs voorop staat.

Mede daarom zijn wij lid van de NOA wat benadrukt dat wij ons als vochtweringsbedrijf in Warmond willen onderscheiden.  Ook willen wij verschil willen maken voor klanten door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar uw probleem.Wij bieden u professioneel en ervaren personeel zodat u de deur met een gerust hart achter zich dicht kan trekken.Wij hopen op een fijne samenwerking en ook bij u thuis in Warmond het vochtprobleem te verhelpen.