Beste bezoeker. Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf. Door grote drukte hebben wij helaas de limiet van onze capaciteit bereikt en zijn wij tot nader order genoodzaakt een offerte stop in te lassen. Excuses voor het ongemak en hopend op uw begrip.

Vlietstreek - Voorschoten

Optrekkend vocht Voorschoten.

Optrekkend vocht in woningen in, en rondom Voorschoten zien wij regelmatig voorbij komen. In Voorschoten zijn de problemen ten opzichte van de grotere steden beperkt. Doorslaand vocht door gevels en hemelwater onder het maaiveld zien we helaas met grote regelmaat in Voorschoten.

 

Vocht specialist in Voorschoten nodig?

Den Heijer Vochtwering is gevestigd in Voorschoten We verhelpen op wekelijkse basis vochtproblemen in Voorschoten. Wanneer uw woning of gebouw onderhevig is aan aantasting door vocht op welke  manier ook nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij doen een gratis onderzoek en lokaliseren de problemen voor u. Wanneer gewenst maken wij aan de hand van het onderzoek een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

 

Wat bieden wij u als vocht specialist?

Ons bedrijf is inmiddels meer dan 30jaar actief in Voorschoten wanneer het om optrekkend vocht of andere vocht problemen gaat. Onze klanten hechten waarde aan ouderwetse klantvriendelijkheid, waarbij het leveren van vakwerk en natuurlijk een droge woning voorop staat.

Mede hierom zijn wij lid van de NOA. Wij willen benadrukken dat wij ons als vochtwering specialist in Voorschoten willen onderscheiden en een verschil willen maken door duidelijk te zijn, heldere offerte`s aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. U kunt van ons verwachten dat wij ons vak verstaan en beschaafd personeel in dienst hebben zodat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt. Wij hopen dan ook op een fijne samenwerking en ook voor u het vocht probleem te verhelpen in- of aan uw woning in Voorschoten.