Beste bezoeker. Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf. Door grote drukte hebben wij helaas de limiet van onze capaciteit bereikt en zijn wij tot nader order genoodzaakt een offerte stop in te lassen. Excuses voor het ongemak en hopend op uw begrip.

Haaglanden - Wassenaar

Optrekkend vocht in Wassenaar?

Vochtproblemen of optrekkend vocht verhelpen in Wassenaar behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Of u nu in een statige villa woont of een gezinswoning heeft, wij leveren vakwerk dat voldoet aan de gestelde eisen. We onderzoeken uw probleem en kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden om uw vochtprobleem op te lossen. Den Heijer Vochtwering heeft de capaciteit grote opdrachten en problemen op tijd op te leveren en is flexibel genoeg om kleine problemen direct op te lossen.

Vochtwering Specialist in Wassenaar nodig?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen over uw vochtprobleem in Wassenaar. Wij luisteren tijdens een afspraak of telefoongesprek naar uw probleem en geven u alvast advies. Een offerte kan altijd vrijblijvend worden aangevraagd. Wil u eerst graag wat algemene informatie over optrekkend vocht of vochtproblemen in Wassenaar ontvangen? Dan kunt u het contact formulier invullen, bellen kan uiteraard ook.

Wat bieden wij u als expert in vochtrproblemen?

Sinds 30 jaar zijn wij actief als Den Heijer Vochtwering, u kunt van ons hoge kwaliteit verwachten en afspraken die nagekomen worden. Wij hechten hoge waarde aan klantgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens eis van de klant voorop staat.

Wij zijn lid van de NOA waarmee we benadrukken dat we ons als vochtspecialist in Wassenaar willen onderscheiden. Ook willen we een verschil willen maken door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. Ervaren en professioneel personeel die het werk volgens afspraak uitvoert kunt u van ons verwachten. Wij hopen op een fijne samenwerking en uw vochtprobleem in of aan uw woning in Wassenaar op te lossen.