Beste bezoeker. Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf. Door grote drukte hebben wij helaas de limiet van onze capaciteit bereikt en zijn wij tot nader order genoodzaakt een offerte stop in te lassen. Excuses voor het ongemak en hopend op uw begrip.

Haaglanden - Zoetermeer

Optrekkend vocht in Zoetermeer

Vochtproblemen in Zoetermeer zien we vooral in en rondom het oude dorp van Zoetermeer en in de woningen welke in de buitengebieden van Zoetermeer staan. Optrekkend vocht en doorslaand vocht zijn de meest voorkomende problemen in Zoetermeer.

Vochtwering in Zoetermeer nodig?

Van een kleine lekkage tot een compleet opnieuw gesaneerde kelder of gevel  in Zoetermeer? Neem gerust contact met ons op. We nemen graag vrijblijvend de tijd voor u zodat u uw probleem kenbaar kunt maken. Indien u telefonisch contact prettiger vindt kunt u bellen op onderstaande telefoonnummers. Liever contact per email? U kunt ons emailen of het contact formulier invullen.

Wat bieden wij u als specialist in vocht problemen?

30 jaar expertise in vocht problemen en een zeer nauwe samenwerking met de vooraanstaande fabrikant Köster betekent voor u gegarandeerd een waterdichte woning.

Wij zijn lid van de NOA omdat we willen benadrukken dat wij ons als vochtwering bedrijf willen onderscheiden. We willen voor u als klant duidelijk zijn, heldere offertes aanbieden, garantie op ons werk geven en luisteren naar al uw vragen. U kunt ervaren en professionele specialisten van ons verwachten. Zo trekt u de deur met een gerust hart achter u dicht tijdens de werkzaamheden. Wij hopen dan ook op een fijne samenwerking en ook uw vochtprobleem op te lossen in of aan uw woning in Zoetermeer.