Beste bezoeker. Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf. Door grote drukte hebben wij helaas de limiet van onze capaciteit bereikt en zijn wij tot nader order genoodzaakt een offerte stop in te lassen. Excuses voor het ongemak en hopend op uw begrip.

Haaglanden - Delft

Optrekkend Vocht in Delft

Onze vochtspecialisten zijn op regelmatige basis actief in Delft en omstreken om vochtwering toe te passen. Doordat veel Delftse grachtenpanden zo dicht bij grachten staan is doorslaand- of optrekkend vocht een veel voorkomend probleem. Voor het behoud van uw woning is goed uitgevoerde vochtwering essentieel.

Vochtprobleem in Delft?

U kunt ons bereiken op onderstaande telefoonnummers voor al uw vragen. U kunt ook het contact formulier invullen of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor vochtwering of optrekkend vocht in Delft.

Wat bieden wij u als expert in Vochtwering? 

Ons stukadoorsbedrijf is al meer dan 30 jaar actief in en rondom Delft. We hebben vele projecten met succes afgerond in Delft. Wij hechten waarde aan klantgericht werken, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs voorop staat.

Wij zijn lid van de NOA waarmee we willen benadrukken dat wij ons als vochtweringsbedrijf in Delft willen onderscheiden. We maken het verschil door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. U kunt van ons verwachten dat wij ons vak verstaan en professioneel personeel in dienst hebben, u kunt de deur met een gerust hart achter u dicht trekken.Wij hopen op een fijne samenwerking en het optrekkend vocht in of aan uw woning in Delft op te lossen.