Beste bezoeker. Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf. Door grote drukte hebben wij helaas de limiet van onze capaciteit bereikt en zijn wij tot nader order genoodzaakt een offerte stop in te lassen. Excuses voor het ongemak en hopend op uw begrip.

Bollenstreek - Noordwijk

Optrekkend vocht in Noordwijk?

Heeft u last van optrekkend of doorslaand vocht in Noordwijk? De duinen waarop de woningen in Noordwijk gebouwd zijn beschikken over vele grondwater wellen. Wanneer uw woning op een wel gebouwd is, is de kans dat u last van vochtproblemen heeft groot.

Vochtwering Noordwijk.

Wanneer u vochtproblemen ervaart in Noordwijk nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. In de verschillende bad plaatsen zijn er door ons veel problemen opgelost. Van soutsanering op authentieke gevels tot het injecteren van parkeergarage`s. U kunt bij ons terecht met kleine- en grote vocht problemen.

Wat bieden wij u als expert in Vochtwering?

Ons bedrijf is ruim 30 jaar actief in Noordwijk. Onze klanten hechten waarde aan ouderwetse klant vriendelijkheid, waarbij het afleveren van vakwerk voor een scherpe prijs volgens eis voorop staat.

Om te benadrukken dat wij ons als vochtwering specialist willen onderscheiden in Noordwijk zijn wij lid van de NOA. We willen een verschil maken door duidelijk te zijn, heldere offertes aan te bieden, garantie te geven op al ons werk en te luisteren naar u als klant. Ons personeel is ervaren en professioneel zodat u de deur met een gerust hart achter u dicht trekt. Wij hopen op een fijne samenwerking en ook voor u het optrekkend vocht of ander vochtprobleem in- of aan uw woning in Noordwijk op te lossen.